Olen vihdoin saanut itse taloa eteenpäin. Ala- ja keskikerroksen sivujen ikkunat on asennettu ja nyt on menossa lattioiden pinnoitus. Väliseinät ja keskilevy ovat vielä irti. Ullakolla ei ole tapahtunut mitään. Keskikerrokseen tulee siis keskelle olohuone ja sivuille makuuhuoneet. Ovet on vielä hankkimatta. Alakertaan tulee vasemmalle eteinen, keskelle keittiö ja oikealle ruokailuhuone (kun haluan jonnekin kristallikruunun ja muualle se ei mielestäni minun talossani oikein käy). Ovia en alakertaan laita, ainakaan toistaiseksi. Etulevyt on edelleen käsittelemättä, kun en millään jaksa sahata seitsemää ikkuna- ja yhtä oviaukkoa isommiksi. Saranat on hankkimatta ja siksi kattokin laittamatta.

798785.jpg

Liimaan lattioihin lastunauhaa tms., jonka olen vahannut. Projekti on pahasti kesken, sillä materiaali loppui. Ostin lastunauhaa aluksi vain vähän, kun en ollut varma toimivuudesta.

Ruokailuhuoneessa on maalattu lattia ja varmaan jonnekin muuallekin tulee sellainen.

798714.jpg

Tällaista on olohuoneessa ja toisessa makuuhuoneessa. Yksi lankuista on tarkoituksella irti, koska sen alle tulee alemman kerroksen kattolampun sähköjohto.

798722.jpg

Tässä vielä vahalla käsitellyt lankut lähemmin:

798758.jpg

Toisen makuuhuoneen tapetti ja likainen ikkuna:

798805.jpg