Yritän nyt luoda itselleni blogin erittäin alussa olevan nukkekotiharrastukseni innoittamana. Muilla on niin hienoja, että ihan hirvittää. Mutta tekemällä oppii ja tämä jo kauan sitten teknologian kehityksen vauhdista tipahtanut yksilö on päättänyt oppia.

Olen ostanut yhden nukkekotikirjan ja toisesta haaveilen. Kirjastotkin täytyy koluta. Uunissa paistuu ensimmäiset massakokeiluni. Kuvien laiton opettelen, kunhan jaksan.

Nukkekodin visio on tällä hetkellä seuraava: alimmassa kerroksessa sauna, pukuhuone ja vanhempien tai mummon makuuhuone. Sisustus jämähtänyt n.1960-luvulle. Lattialla kokolattiamatto, seinillä tummaa tapettia. Seuraavassa kerroksessa keittiö ja olohuone, mahdollisesti ilman väliseiniä. Ylimmässä kerroksessa kylpyhuone ja makuuhuone. Olis kiva tehdä siitä vanhempien makuuhuone ja sitten vielä yksi pieni huone jollekin prinsessaikäiselle pikkutytölle ja ullakolle angstisen teinin kaoottinen huone sekä rojuvarasto. Taitaa vaan tulla niin hervottoman kokoinen rakennus, että täytyy ehkä miettiä uudestaan.